Mitä se levee elämä oikein on?

 

Leveä elämä on avoin asenne, avoin syli, jolla tulevaisuus otetaan vastaan. Se on sen ymmärtämistä, että kaikella on tarkoituksensa ja paikkansa ja kaikesta voi olla kiitollinen. Leveä elämä on siis avosyli sille hyvälle, jota meillä on nyt ja samalla avosyli hyvälle, laajentuvalle tulevaisuudelle. Avosyli, kädet niin leveellä, kuin menee, vaatii myös sitä, että sille historialliselle ja esihistorialliselle itselle osaa antaa anteeksi. Se on myös vastuun kantamista itsestä, muista ja maailmasta siinä pienessä ikuisuudessa, jota nykyhetkeksi kutsutaan.

 

 Tervetuloa venyttelemään käsiä ja elämää leveäksi!

Seuraavat tapahtumat ja kurssit

Hermeettisen astrologian peruskurssi  

Seuraa ilmoittelua...

 

Tarotverkkokurssi Paratiisin Puut on käynnissä!
Liity mukaan! 

 Uusin blogikirjoitus:

Aikalinjojen erkaantuminen ja tietoisuusevoluutio

”Mitä todellisemmaksi itse tulet, sitä epätodellisemmaksi maailma tulee.”

-John Lennon

 

Osuva ja ajankohtainen sananpläjäys edesmenneeltä Beatle-sankarilta! Kun Aurinko ja Pluto siirtyivät yhdessä trooppiseen Vesimieheen 21. tammikuuta voi sanoa, että meidän aikamme yksi suurista astrologisista liikahduksista ”alkoi tapahtumisensa”. Vuoden loppupuolella Pluto vielä palaa Kauriiseen, mutta Aurinko ystävällisesti avusti meitä kaikkia tämän muutoksen kokemisessa, koska se puhuu suoraan sukulaisellemme mikrokosmoksessa, joka on meidän ikioma sydämemme.

Read More 2 Comments

Hermeettinen kalenteri: Jousimies, 17.12.2022–15.1.2023

Jupiter. Otso Hosiokangas
Jupiter. Otso Hosiokangas

Aurinko siirtyy Jousimiehen tähtikuvioon 17.12.. Jousimiehen perinteinen nimi Sagittarius tulee latinan sanasta Sagitta, nuoli. Vanhojen aikojen selvänäköisyys hahmotti Jousimiehen tähtikuviossa kentaurin, joka jännitti jousta, tähdäten Skorpionin pyrstöön. Jousimies on ”henkisen kesän” eli fyysisen talven, kevääseen tähtäävä maagisen älyllinen, muuntava voima. Se valjastaa henkisellä voimalla ”eläinosamme” voittamaan pimeyden ja kantamaan galaksin keskuksesta virtaavan Isävoiman, luomisen rakkaudellisen ja ylitsevuotavan lähteen vuon, siihen kohteeseen, johon oma totuuskäsityksemme sitä vaatii. Jupiterin hallitsema Jousimies on kaiken kokemuksen summasta ammentava voimanpesä, Elämänpuun kolmas sefira: Binah, älykkyys, henkilökohtaisen älykkyyden keskittävä hyve-energia.

Read More 0 Comments