Mitä se levee elämä oikein on?

 

Leveä elämä on avoin asenne, avoin syli, jolla tulevaisuus otetaan vastaan. Se on sen ymmärtämistä, että kaikella on tarkoituksensa ja paikkansa ja kaikesta voi olla kiitollinen. Leveä elämä on siis avosyli sille hyvälle, jota meillä on nyt ja samalla avosyli hyvälle, laajentuvalle tulevaisuudelle. Avosyli, kädet niin leveellä, kuin menee, vaatii myös sitä, että sille historialliselle ja esihistorialliselle itselle osaa antaa anteeksi. Se on myös vastuun kantamista itsestä, muista ja maailmasta siinä pienessä ikuisuudessa, jota nykyhetkeksi kutsutaan.

 

 Tervetuloa venyttelemään käsiä ja elämää leveäksi!

Seuraavat tapahtumat ja kurssit

Mystinen Seili

13., 14., 15. ja 16.7.2022

 

Paratiisin Puut Tarotkurssi

Seuraa ilmoittelua!

 

Taivaan valot 1: Hermeettisen astrologian peruskurssi  

Seuraa ilmoittelua!

 

Tarotverkkokurssi Paratiisin Puut on käynnissä!
Liity mukaan! 

 Uusin blogikirjoitus:

Hermeettinen kalenteri: Kaksonen 16.6.-17.7.2022

Astrology: signs of the zodiac, Gemini. S. Hall. Lähde: Wellcome Collection
Astrology: signs of the zodiac, Gemini. S. Hall. Lähde: Wellcome Collection

Aurinko siirtyy Kaksosen tähtikuvioon 16.6. Kaksosen tähtikuvion virtauttama ajanlaatu liittyy saavutettujen tulosten tarkasteluun ja arviointiin. Ihmisen pyrkimys kasvuun ja tasapainoon saa erityisen suuren merkityksen siinä sisäisessä työssä, jota Kaksonen edustaa. Kaikki, mitä me rakennamme, ei ole kestävää. Kaksonen etsii jatkuvasti toistaan. ”Sisäinen Sankarimme” vie meitä jatkuvasti egoistisiin seikkailuihin, joiden haavoja nuollaan etsien apua ”Sisäiseltä Oppaalta”. Castor ja Pollux tarvitsevat toisensa. Kaksonen on jatkuvasti tekemisissä menneisyytensä kanssa, mutta pyrkii luomaan uuden suhteen itsensä ja ympäristönsä välille avoimella asenteella.

 

Read More

Hermeettinen kalenteri: Härkä 16.5.–17.6. 2022

Kuva: rawpixel.com
Kuva: rawpixel.com

Aurinko siirtyy Härän tähtikuvioon 16.5. Härässä ajan laatu kääntyy Oinaan sisäisen siemenvoiman jälkeen elämän edellytyksiin, ravitsemukseen, tasapainoon, elämän ihmeen äärelle. Oinaan kirkkaaseen tuliseen Sanaan liittyy keskittyminen, kasvuvoima, konkretia. Oinasta hallitseva Mars saa antaa tilaa henkiselle kuuntelemiselle, jota eteneminen Härän laatuun vuoden kierrossa tuo. Härkä tuo yhteen maskuliinisen voiman ja sen jalostumisen feminiinisen tasapainon kautta todelliseksi kehitykseksi ja kasvuksi.

 

Read More 0 Comments