Hermeettinen Astrologia ja Tarot

Taivaan Valot

Astrologinen tieni on ollut pitkä ja kulkenut monien mielenmaisemien läpi.

Tähtipoikana, ikuisena uteliaana lapsena, olen kysellyt tyhmiä koko tämän matkan ajan ja päätynyt Hermeettiseen astrologiaan. Tämä astrologian suunta edustaa länsimaissa harvinaista sideeristä astrologiaa ja pohjaa ikivanhaan tähtiviisauteen, joka meidän on löydettävä uudelleen ja uutena. Taivaan Valot eivät enää puhu meille, kuten ennen. Tästä syvenevästä hiljaisuudesta kasvaa meidän puheemme tähdille, uusi liitto, Maan Valot.

 

Paratiisin Puut

 

Tarot on salaisuuden ja tiedon välinen hämärä maisema, jossa symbolit synnyttävät meissä tätä puhetta tähdille. Me olemme kaikki tuhlaajalapsia matkalla kotiin. Tätä matkaa, tätä kasvua. kuvaa Kabbalan Elämänpuun symboli, johon Tarotin meditaatiokuvat kytkeytyvät. Elämänpuu on arkkityyppien yhdistelmä ja sen takaa kuultaa Tiedon puu, se ymmärrys, jonka kautta voimme uudistaa itsemme alkemiallisesti, vahvistua kohti ominta Itseämme, matkata alkuperäämme kohti, muistaa ja elvyttää itsessämme Paratiisi.

 

Taivaan Valot ja Paratiisin Puut ovat se mielenmaisema, johon haluan kutsua Sinut. Vastaukset voivat olla vain Sinussa, mutta tarvitset oikeat kysymykset, jotka voivat heräävät, jos sinä olet niitä Tuntemattomia Ystäviä, joille hermeettinen filosofia puhuu.

 

Tähtipoika tutkii, meditoi, kirjoittaa ja kouluttaa. Ora & Labora.

- Timo 

 

Kurssit

Kurssit muodostavat neljän kurssin kokonaisuuden, Hermeettisen Polun. Kaksi ensimmäistä rakentavat ainutlaatuisen tulkinnan ihmisestä hermeettisen astrologian pohjalta. 
Kaksi jälkimmäistä siirtyvät kohti Tarotin symbolimaailmaa, joka yhdistyy  astrologiseen pohjaan ja antaa valoa Tarotin "Arcanalle", salaisuuksille. Salaisuudet alkavat elää, ja Tiedon ja Elämän Puusi alkavat kasvaa uusin voimin.

Tarinoita elämästä


Jaa tämä sivusto:

Seuraa Facebookissa