Hermeettinen Astrologia ja Tarot

 

 Paratiisin Puut

 

Tarot on salaisuuden ja tiedon välinen hämärä maisema, jossa symbolit synnyttävät meissä tätä puhetta tähdille. Me olemme kaikki tuhlaajalapsia matkalla kotiin. Tätä matkaa, tätä kasvua. kuvaa Kabbalan Elämänpuun symboli, johon Tarotin meditaatiokuvat kytkeytyvät. Elämänpuu on arkkityyppien yhdistelmä ja sen takaa kuultaa Tiedon puu, se ymmärrys, jonka kautta voimme uudistaa itsemme alkemiallisesti, vahvistua kohti ominta Itseämme, matkata alkuperäämme kohti, muistaa ja elvyttää itsessämme Paratiisi.

 

Tarotin pienet ja suuret salaisuudet muodostavat uskomattoman monitahoisen kudelman ihmisen elämästä. Tämä symbolien yhteinen maailma piirtää ihmisyytemme kuvan ja tämä kuva toimii myös hermeettisen astrologian ymmärryksen pohjana.

 

Taivaan Valot

Astrologinen tieni on ollut pitkä ja kulkenut monien mielenmaisemien läpi. Tähtipoikana, ikuisena uteliaana lapsena, olen kysellyt tyhmiä koko tämän matkan ajan ja päätynyt Hermeettiseen astrologiaan. Tämä astrologian suunta edustaa länsimaissa harvinaista sideeristä astrologiaa ja pohjaa ikivanhaan tähtiviisauteen, joka meidän on löydettävä uudelleen ja uutena. Kun me saamme kasvumme uuteen vauhtiin kastelemalla Elämän Puitamme Tarotymmärryksen keinoin, kasvamme ymmärtämään Taivaan Valoja aivan uudella - ja samalla vanhalla - tavalla.

 

Näillä kursseilla nämä samat symbolit siirtyvät oman hedelmöityskarttamme, syntymäkarttamme ja aurinkokarttamme kuviksi. Alamme ymmärtää, mistä tulemme, mitä voimme oivaltaa nyt ja minne ja miksi me suuntaudumme.

 

Taivaan Valot ja Paratiisin Puut ovat se mielenmaisema, johon haluan kutsua Sinut. Vastaukset voivat olla vain Sinussa, mutta tarvitset oikeat kysymykset, jotka voivat heräävät, jos sinä olet niitä Tuntemattomia Ystäviä, joille hermeettinen filosofia puhuu.

 

Tähtipoika tutkii, meditoi, kirjoittaa ja kouluttaa. Ora & Labora.

- Timo 

 

 

Kurssit