verkoston voima

 

Piirtelimme vähän havainnekuvia siitä miten tiimin rakenne ja ansaintalogiikka toimii, jos niiden avulla vaikka ymmärtää paremmin miksi me olemme innostuneita.

 

Tiimin perustaminen lähtee käyntiin kun löytää kolme asiasta kiinnostunutta henkilöä ja auttaa heidät omassa toiminnassaan alkuun. Forever tiiminrakentaminen on aina yhteistyötä ja jokaisella on tässä omien tiimiläisten rekrytoinnissa apuna oma ohjaajansa joka on hänet tiimiinsa ottanut.  Kokemusta, tietoa ja apua jaetaan eteenpäin.

 

Jos siis sinulla on nyt vähänkään sellainen olo, että sinua kiinnostaisi kuulla enemmän tästä liiketoiminnasta ja sopia keskustelutapaaminen, ota meihin yhteyttä sähköpostilla. Vaikka kuunneltuasi meitä ja pohdittuasi tilannettasi et haluaisikaan lähteä tälle matkalle, auttaisit meitä todella paljon.

 

 

Ensinnäkin Forever saa kaikki tulonsa itsenäisten jälleenmyyjien (FBO) myymistä ja itselleen ostamista tuotteista. Vastaavasti sinä jälleenmyyjänä saat tulosi tuotteiden myynnistä myyntikatteen muodossa. Ja kun autat jotakuta toista aloittamaan oman Forever-toimintansa ja myymään tuotteita (perustat tiimin), saat maksun provisioiden kautta jotka muodostuvat tiimin yhteenlasketusta myynnistä. 

Viereisessä kuvassa näkyy ideaalinen tiimi, kun esim. sinä olet rekrytoinut kolme jälleenmyyjää ja auttanut heitä rekrytoimaan itselleen kolme jälleenmyyjää. Tästä näkee nopeasti millainen potentiaali ansaintaan on! Kun ei tarvitse itse tehdä kaikkea, vaan autat muita ja muut auttavat sinua. Ryhmässä on todellista voimaa.

 

Foreverin liiketoiminta perustuu suoramyyntiin tällaisen jälleenmyyjäverkoston kautta. Asiantuntijat uskovat tämän myyntitavan vahvaan kasvuun, niin lähivuosina kuin pidemmälläkin aikavälillä.  Ja kyllä sillä vältetäänkin iso osa perinteisen kaupankäynnin riskeistä ja kustannuksista.

 

Tälle tielle lähteminen vaatii henkilökohtaisuutta, luottamusta ja tietoa. Palkkiojärjestelmä, liikeidea, Foreverin ja meidän henkilökohtaiset arvomme on punnittava henkilökohtaisessa tapaamisessa. Nähdään!

 

Sari ja Timo