Tarot intensiivikurssi

Lohjalla 20.-21.4.2024

 

Tervetuloa sukeltamaan elämään Tarotin avulla!

 

Viikonlopun aikana opimme Tarot korttien ”kielen” ja sen miten ne kuvaavat ihmiselämässä tapahtuvia erilaisia ilmiöitä ja miten ne ilmentyvät elämässämme!

 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: astrohermetica(at)gmail.com

 

Kurssin hinta on 160 euroa tai 185 euroa nettikurssin kanssa Kurssi ei sisällä tarjoiluja, eikä yöpymisiä. Maksu käteisellä paikan päällä tai laskulla etukäteen. Maksuaikatauluista voidaan tarvittaessa sopia.

 

 Kurssin sisältö

Lauantaina perehdymme Pienen Arcanan numerokortteihin 

  • Mitä se tarkoittaa, että kaikki tarotkortit liittyvät yhteen kokonaisuuteen, joka on meidän jokaisen elämä? 
  • Mitkä ovat ne maailman tasot, joissa me elämme? 
  • Pieneen arcanaan kuuluu osana hovikortit, jotka edustavat tasapainoa, voittoja. 

Sunnuntaina tutustumme Suuren Arcanan salaisuuksiin 

  • Suuri Arcana on ihmiskunnan tarina alusta loppuun: mitkä ovat sinun teemasi juuri nyt? 
  • Mikä on Tarotin idea, miksi siihen voisi käyttää aikaa ja energiaa? 
  • Opimme käyttämään Tarotia meditaation ohjaajana.

 

Kurssi haluaa olla suuresta tietomäärästään huolimatta lähellä kurssilaisia. Käytämme mahdollisimman paljon aikaa korttien tutkimiseen ja elämän ihmettelyyn näiden oppaiden kanssa!

 

Kenelle kurssi on tarkoitettu

Kurssi sopii kaikille. Mukana on varmasti ihmisiä, jotka ovat työskennelleet enemmän korttien kanssa ja sitten on vasta-alkajia. Tämä on hyvä asia, koska silloin saamme liikkeelle mahdollisimman paljon näkökulmia ja oivalluksia, jotka ovat tarottyöskentelyn parasta antia! Käytän itse klassista Marseillepakkaa, mutta voit ottaa oman pakkasi mukaan. Ainoa "ehto" on, että pakka noudattaa neljää "maata", siinä on 40 Pienen Arcanan numerokorttia, 16 hovikorttia ja 22 Suurta Salaisuutta.

 

Kurssin Superbonus!

Kurssilaiset saavat täyden ja pysyvän käyttöoikeuden Timo Kalliokosken ja Seppo Tanhuan Astroakatemian Tarotverkkokurssiin Paratiisin Puut hintaan 25 euroa (kurssin normaalihinta on 78 euroa)! Kurssi pysyy ja syvenee elämässäsi, kun Sinulla on tämä laaja videomateriaali ja sama teoria aina käytössäsi. Tämä pitää ainutlaatuisella tavalla elävän kurssin hengen yllä!

 

Kurssin hinta ja kesto

Kurssi pidetään lauantaina 20.4.2024 klo 10-18 ja sunnuntaina 21.4.2024 klo 10-18 Lohjalla TILANASSA, osoitteessa Amerikankatu 5, Lohja. 

Kaikki kurssimateriaali kortteja lukuunottamatta tulee järjestäjän puolesta. Halutessaan voi ottaa muistiinpanovälineet mukaan.

 

Kurssin hinta on 160 euroa tai 185 euroa nettikurssin kanssa. Kurssi ei sisällä tarjoiluja, eikä yöpymisiä. Maksu käteisellä paikan päällä tai laskulla etukäteen. Maksuaikatauluista voidaan tarvittaessa sopia.

 

Ilmoittautuminen ja yhteystiedot

Ilmoittautumiset kurssille sähköpostilla Timo Kalliokoskelle osoitteeseen astrohermetica@gmail.com

 

Järjestelyt ja yhteydenotot: Timo Kalliokoski 0504329530 

TILANA, Päivi Kuitunen 040-7717346.