Paratiisin Puut Tarotkurssi

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: astrohermetica(at)gmail.com

Tarot on työkalu elämänhallintaan, kasvuun, syvyyteen ja ymmärrykseen. Paratiisin Puut tarotkurssi pohjautuu elämänpuuhun. Hermeettinen filosofia jäsentyy kuvalliseen muotoon Kabbalan elämänpuussa ja tähän viisauteen pohjautuu 1600-luvun Ranskassa syntynyt Tarot. Elämänpuun risteyskohdat ja niiden väliset kanavat ovat salaisuuksia ”arcanumeja”. Ne ovat alitajunnan kieltä puhuvia symboleita ja Tarot-kortit toimivat tulkkina tähän maailmaan.

 

Tällä viikonloppukurssilla opimme Tarot korttien ”kielen” ja opimme ymmärtämään miten Tarot kortit kuvaavat ihmiselämässä tapahtuvia erilaisia ilmiöitä ja miten ne ilmentyvät elämänpuussa.

 

Korttien kautta jokainen ”arcanum”, salaisuus, kertoo sinulle juuri niin paljon kuin sillä hetkellä olet valmis kysymään. Kun me meditoimme näiden symbolien ääressä, Tarotin kuvat puhuttelevat meissä kaikkia voimiamme, ei vain ajattelua. Heräämme tunteisiimme, tahtoomme, mielikuvitukseemme, joka avaa suhteen itseemme.

 

Elämänpuu on meidän kaikkien yhteinen ja jokaisen yksilöllinen kasvun periaate. Kaikki Tarotin salaisuudet kertovat jostakin kasvusi vaiheesta, tarpeesta, kerroksesta, kaikki asettuu paikalleen. Jokainen syventyminen näihin ”avoimiin salaisuuksiin” vie Sinut lähemmäksi itseäsi, omaa voimaasi. Jokainen meditaatio rakentaa yhteyttä Korkeampaan Minuuteesi. 

 

Tätä on henkinen alkemia: loputonta kasvua; valoa, ravintoa, syvyyttä, leveyttä, korkeutta! 

 

Tervetuloa Hermeettiselle Polulle!

Kurssin sisältö

Kurssi jakautuu kahteen osaan. Lauantaina perehdymme Pienen Arcanan numerokorttien opastamana siihen, millä tavalla Tarotkortit liittyvät Kabbalan Elämänpuuhun. Mitä se tarkoittaa, että kaikki tarotkortit liittyvät yhteen kokonaisuuteen, joka on meidän jokaisen elämä? Mitkä ovat ne maailman tasot, joissa me elämme? Mitä tarkoittaa tasapainoinen kasvaminen?

Sunnuntaina perehdymme "Salattuun Arcanaan", joka edustaa saavutettuja voimakeskuksia ja tasapainoja. Tutustumme Suuren Arcanan salaisuuksiin, jotka esittävät meille perustavaa laatua olevia kysymyksiä. Suuri Arcana edustaa Elämänpuun 22 kanavaa, jotka yhdistävät sen kymmentä ei ilmennystä. Kuinka yhdistämme eri laatuja? Mikä on Tarotin idea, miksi siihen voisi käyttää aikaa ja energiaa? Opimme käyttämään Tarotia meditaation ohjaajana.

 

Kenelle kurssi on tarkoitettu?

Kurssi sopii kaikille. Mukana on varmasti ihmisiä, jotka ovat työskennelleet enemmän korttien kanssa ja sitten on vasta-alkajia. Tämä on hyvä asia, koska silloin saamme liikkeelle mahdollisimman paljon näkökulmia ja oivalluksia, jotka ovat tarottyöskentelyn parasta antia! Käytän itse klassista Marseillepakkaa, koska se viittaa suorimmalla yhteydellä Tarotin hermetismistä ja kabbalasta nousevaan symbolimaailmaan. Muutkin pakat käyvät. Ainoa "ehto" olisi kai se, että pakka noudattaa neljää "maata", siinä on 40 Pienen Arcanan numerokorttia, 16 hovikorttia ja 22 Suurta Salaisuutta.

 

Kurssin hinta ja kesto

Lauantaina klo 11-18 ja sunnuntaina 10-17.

Kurssin hinta on 250 euroa (sis alv 24%) ja hintaan sisältyy opetuksen lisäksi täysihoito (aamu- ja iltapäiväkahvit kastamisineen, lounaat ja iltaruoka ja tietysti saunamakkarat.