Paratiisin Puut 2 (Hermeettinen Tarot II, Suuri Arcana)

Seuraava kurssi 13.-14.6.2020

Kuvaus kurssista

 

Tervetuloa Hermeettiselle Polulle!

 

Kurssin hinta on nyt 199 euroa  (normaalisti 250 euroa) ja hintaan kuuluu kurssi sekä molempina päivinä aamu- ja iltapäiväkahvit kastamisineen sekä lounaat.

 

Paratiisin Puut  -kurssiilla syvennytään hermeettisen filosofian hahmottamiseen tarotsymbolien ja Elämänpuun ja Tiedon Puun salaisuuksiin tutustuen.

 

Tarot on uskomaton symbolien ja arkkityypien järjestelmä, jonka merkitysten äärellä voi meditoida ja tutkia loputtomasti minkään ehtymättä. Kaikki sen parissa tehty työ on oman Minän alkemiallista muuntamista ja kehittämistä. Itse en näe enää mitään raja-aitaa astrologian ja Tarotin välissä, vaan ne yhdistyvät hyvin syvällä tavalla.

 

Näin tämä Tarotin salaisuuksien tutkiminen auttaa oleellisesti ymmärtämään myös hermeettistä astrologiaa, eli Taivaan Valot-kurssien sisältöjä. Voit toki keskittyä pelkästään Paratiisin Puut-kursseihin, joilla saat jo todella laajan työkalupakin itsetuntemukseen!

 

Varaa paikkasi tästä:


Paratiisin Puut 2 -kurssilla käsitellään mm. seuraavia asioita:

  • 22 salaisuutta, Elämänpuun 22 kanavaa: kuinka jumalallinen ja inhimillinen elävät yhdessä
  • Kuinka eläinradan laadut yhdistyvät Elämänpuuhun, salattu ihminen
  • Johtavat, kiinteät ja muuttuvat laadut
  • Ihmisen olemuspuolet: fyysinen, eteerinen, astraalinen, minuus
  • Tiedon puu ja Elämänpuu, ”syntiinlankeemus” ja ”tie kotiin”
  • Hermes Trismegistus: kolme kirkastettavaa keskustamme, henkinen kehitys
  • Kuka minä Olen? Meditaatioita suuren arcanan äärellä 

Koronakesän erikoishinnat!

Kurssin hinta on nyt 199 euroa (sis alv.) (normaalisti 250 euroa) ja hintaan kuuluu kurssi sekä molempina päivinä aamu- ja iltapäiväkahvit kastamisineen sekä lounaat.

 

Kampanja!: Tarotkurssit kuuluvat aika kiinteästi yhteen. Jos varaat rohkeasti molemmat kurssit yhdellä kerralla (ei siis välttämättä juuri tänä vuonna järjestettävät), saat ne yhteishintaan 298 euroa (normaalisti 400 euroa). 


Verkkokurssi kaupan päälle!: Vuoden mittaan julkaistaan verkkokurssi samasta oppimateriaalista. Molemmille viikonloppukursseille osallistuva saa tämän 79:n euron arvoisen kurssin arvokkaaksi kertaus -ja syventämismateriaaliksi!

 

 

Kurssi pidetään Tampereella osoitteessa Kauppilaisenkatu 41, 33730 Tampere. Kurssi on lauantaina klo 11-18 ja sunnuntaina klo 10-16.

Tarinoita elämästä


Jaa tämä sivusto:

Seuraa Facebookissa