Uusille urille

Tässä ollaan jo pidenpään aurailtu uusia uria, moneen suuntaan. Forever liiketoiminnan pyörittäminen on yksi niistä. Monen jutun kanssa tarvotaan umpihangessa, Foreverin kanssa sentään auratuilla teillä. Joulukuussa on luvassa ensimmäinen pieni bonus tehdystä työstä ja sitä myöden on vahvistunut tunne, että tällä työllä voisi oikeasti ansaita rahaa! Into ja motivaatiohan siinä kasvaa! Ja sitäpaitsi tällainen työnteko sopii meille. Kun on monta mielenkiintoista projektia menossa, on hienoa että ansiotyön voi tehdä silloin kun se omaan elämään sopii. 

 

Meillä on muutenkin "työn" ja "vapaa-ajan" raja häilyvä, välillä lämmitetään sauna keskellä päivää ja rentoudutaan. Sitten taas saatetaan tehdä töitä illalla tai aamuyöstä! 

 

Näissä Forever hommissa on oikeastaan kaksi tietä ansaita. Toinen on se perinteinen myyntityö ja siitä saatava myyntikate. Emme kumpikaan ole oikein sellaisia myyntihenkisiä otuksia, vaikkakin tähän menessä pitämissämme tuote-esittelyissä onkin ollut mukavaa... Hämmentävää... Ja jotta kauppiaan hommissa pääsee ansioille, pitää sitä myyntiäkin olla todella paljon. Pienille lisäansioille pääsee tietysti helposti. 

 

Oman tiimin kokoaminen sen sijaan tuntuu hyvältä ja motivoivalta tieltä. Tässä lähestymistavassa ei periaatteessa tarvitse myöskään keskittyä myyntiin verkostomarkkinoinnissa tutulla kotiesittelymentaliteetilla, (vaikka sekin on mahdollista) vaan kerrotaan omista kokemuksista ja mieltymyksistä sellaisille ihmisille, joita asia kiinnostaa. Voidaan ajatella, että verkosto on  aloe vera-tuotteita käyttävien ihmisten verkosto, jossa "mainonta" kulkee suusta suuhun ja Forever palkitsee tästä tiedonjaosta ja myynnistä jakamalla markkinointibudjettinsa bonuksina jälleenmyyjille. 

 

Tämä meidän kahden hengen porukka ei ole vielä mikään tiimi tässä mielessä :).

Nyt olisi hienoa löytää muitakin innokkaita. Yhdessä on mukavampaa miettiä miten edetään ja mitä tehdään. On mielekästä auttaa toisia omassa tiimityössään kun tietää, että itse asiassa molemmat hyötyvät eikä mikään työpanos ei ole toiselta pois. Ja vielä bonuksena oma hyvinvointi kasvaa sitäkin kautta, että tulee käytettyä firman tuotteita...

 

Me kaikki suhtaudumme aika epäilevästi kaikkeen tuntemattomaan ja uuteen. Varsinkin, jos se kuulostaa liian hyvältä. Verkosto -tai tiimimarkkinoinnin mainetta on onnistuttu pilaamaan aika paljon kaikenlaisella unelmahötöllä ja katteettomilla lupauksilla. On aivan totta, että tällaisessa kaupparakenteessa on mahdollista päästä myös varsin suuriin, riippumattomiin tuloksiin, mutta se vaatii kyllä kovan työn lisäksi hiukkasen onnea ja hyvän lähtökohdan. Se, että tästä päättää tehdä itselleen jokseenkin normaalin elinkeinon, riittää kohtuullisen mukaviin tuloihin.

 

Me kaksi jaksamme uskoa, että tällaisella monipuolisella ja kärsivällisellä, ehkä hiukan epäkaupallisellakin, tiedon ja tunteen yhdistävällä tiiminrakennustavalla voi luoda jotakin kestävää. Me emme halua olla tähdenlento, maanisessa vimmassa lentoonlaitettu joutsenlaulu. Me haluamme löytää lähellemme ihmisiä, jotka kokevat tämän toiminnan itselleen läheiseksi ja jotka voivat omaa persoonaansa ja temperamenttiaan kuunnellen tehdä omaa työtään yhdessä meidän kanssamme. Olisitko sinä, niin siis sinä, se, jonka kanssa teemme leveetä elämää ja uusia uria?

 

Tälle tielle lähteminen vaatii henkilökohtaisuutta, luottamusta ja tietoa. Palkkiojärjestelmä, liikeidea, Foreverin ja meidän henkilökohtaiset arvomme on punnittava henkilökohtaisessa tapaamisessa. Nähdään!

 

Sari ja Timo

 

 

pst. piirtelimme vähän havainnekuvia siitä miten tiimin rakenne ja ansaintalogiikka toimii, mutta laitoimme ne tuonne nettisivun puolelle. Klikkaa pientä itsenäistä jälleenmyyjää, jos haluat nähdä miten :)

Write a comment

Comments: 7
 • #1

  Eija Tanhua (Tuesday, 13 December 2016)

  Minä olen niin onnellinen näistä kahdesta ihmisestä, joiden silmät ovat auenneet näkemään suuremman kuvan, ei vain sanoja VM tai raha. Tässä liikeideassa on kyse niin paljon enemmän kaikesta muusta.
  En kiellä, etteikö toimeentulo ole erinomaisen hyvä asia, mutta itse nautinto tulee tekemisen prosessista. Tuloksistakin nautitaan, mutta se nautinto tulee ja menee. Tekeminen on pysyvää, joten niin siitä johtuva nautintokin.
  Kasvaminen ja kehittyminen on mahtavaa. Aina on kulman takana jotain uusia taitoja löydettäväksi

 • #2

  Yun Kennerson (Tuesday, 07 February 2017 06:33)


  Aw, this was an extremely good post. Finding the time and actual effort to produce a good article� but what can I say� I put things off a lot and never manage to get nearly anything done.

 • #3

  Harold Lettinga (Wednesday, 08 February 2017 20:26)


  When I originally commented I clicked the "Notify me when new comments are added" checkbox and now each time a comment is added I get several emails with the same comment. Is there any way you can remove me from that service? Many thanks!

 • #4

  Adrianne Kierstead (Thursday, 09 February 2017 03:22)


  fantastic points altogether, you simply won a new reader. What would you suggest in regards to your submit that you just made some days ago? Any sure?

 • #5

  Chae Baird (Thursday, 09 February 2017 09:14)


  Thanks to my father who shared with me concerning this webpage, this weblog is really amazing.

 • #6

  Latricia Ayers (Thursday, 09 February 2017 10:04)


  Does your site have a contact page? I'm having a tough time locating it but, I'd like to shoot you an email. I've got some suggestions for your blog you might be interested in hearing. Either way, great website and I look forward to seeing it expand over time.

 • #7

  Madison Blanton (Friday, 10 February 2017 04:12)


  I got this web site from my friend who told me on the topic of this web page and now this time I am browsing this website and reading very informative posts at this place.