Mainos!

Haluan kertoa nyt kahdesta aloe veratuottesta, joita käytän säännöllisesti. Minulla on ollut ulkoisen epiteelin, eli siis ihokudoksen, kanssa ongelmia niin kauan kuin muistan: täysi-ikäisyyden kynnyksellä iski psoriasis.

 

Sen kanssa on nyt sitten elelty. Kortisonipitoista voidetta en ole käyttänyt ennen kuin vasta aivan viime aikoina.

Kortisonin käytöllä on omat rajoituksensa hyvistä syistä johtuen. Pelkkää kortisonivoidetta ei voi käyttää, joten jotakin hyvää "perusvoidetta" ja "huuhdetta" olisi hyvä käyttää. Lääkärit suosittelevat tietysti apteekin perusvoiteita, mutta mielestäni ja kokemukseni mukaan parempaakin ihon rauhoittajaa ja kosteuttajaa on tarjolla. Ihotautilääkärini viimeksi kyllä suvaitsi arvostella tätä Aloe Propolis Cremeä siksi, että se sisältää mehiläiskittivahaa, "joka on niin allergisoiva, kuten kaikki luonnonaineet". Okei?

 

En esitä lääketieteellisiä väittämiä käsittääkseni, jos sanon, että Aloe First-suihke ja mainittu kermaisen täyteläinen Propolis Creme ovat mainioita "perustuotteita" iholle. Melkeinpä jokainen on joskus kuullut historiasta tai muuten mainintoja aloe veran ihoa hellivistä vaikutuksista. Suosittelen testaamaan.

Ja nyt esittäisin lääketieteellisen väittämän Firstin suhteesta päänahkaani, jos se olisi mahdollista. Kannattaa ehkä kokeilla. En mä sitä sinne ihan huvikseni ruiski.

 

Ja todellakin. Silloin, kun kortisoni on karanteenissa, tuntuu kovin hyvältä, mitenkään määrittelemättä miksi, levittää Propolisvoidetta psoriaasista kärsiville ihonkohdille.

On aika vaikea muuten mainostaa, kun ei saa sanoa, mitä kokee näiden tuotteiden tekevän tai millä tavalla ne tuntuvat vaikuttavan. Siis: miljoonat muutkin käyttävät, ehkä heillä on siihen jokin syy.

 

Timo

 


Write a comment

Comments: 0